Hey, leuk dat je deze pagina bezoekt! Ik heb me opgegeven voor de Kili Challenge, een beklimming van de hoogste berg van Afrika voor War Child.

Zoals bekend zet War Child zich in voor een beter leven van oorlogskinderen. O.a. door spel, muziek en onderwijs. Om, zoals ze dat zelf mooi verwoorden, de oorlog uit een kind te halen.

Een noodzaak die actueler lijkt dan ooit…. Ik las dat er op dit moment wereldwijd bijna vijftig miljoen kinderen zijn ontheemd door oorlog. Ruim de helft daarvan is vluchteling. Getallen die bijna niet te bevatten zijn. Toch vind ik dat je moet proberen te helpen waar je kan. Een donatie in de vorm van geld kan het verschil maken voor een oorlogskind. Vorig jaar heeft War Child 260.225 kinderen kunnen helpen.

Reden genoeg om deze sportieve uitdaging aan te gaan en aandacht te vragen voor dit goede doel. Met een groep andere deelnemers ga ik me aankomende maanden voorbereiden om de Top te gaan halen. Ik hou je graag op de hoogte via deze FB pagina.

Het zou supertof zijn als je een sponsorbijdrage zou willen leveren! Dit kun je doen via de actie pagina op de War Child website. Klik op de button ‘Doneer aan deze actie’ en doneer direct.

Elke donatie wordt gewaardeerd. Wanneer je boven de 50 euro doneert, dan bied ik hierbij aan ‘alles’ als tegenprestatie te doen. Bijna alles dan. 😉 Ben benieuwd wat jullie kunnen bedenken…..

Als bedrijf kun je me ook sponsoren. Stuur me een berichtje via FB wanneer je geïnteresseerd bent. Natuurlijk kun je ook meedenken om acties te verzinnen om geld op te halen.

Thanks voor je aandacht en alvast bedankt voor jouw hulp!

Met sportieve groet, Jethro Wallenburg  img_2930

Note: ik betaal zelf de reis en alle bijkomende kosten. De donatie gaat via deze sponsorpagina direct naar War Child. 90% van het geld gaat direct naar de projecten in oorlogsgebieden. Ook in Nederland worden oorlogskinderen geholpen.