De aankomende Charity Challenge #2 heeft nog niet eens plaatsgevonden, maar de volgende staat alweer aan de spreekwoordelijke deur te kloppen: de Euromast Trappenloop voor stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor alle kinderen in Nederland die niet opgroeien in een veilig milieu. In Nederland kunnen ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. :S

Je kunt je voorstellen wat het met een kind kan doen om in een sobere opvanglocatie te moeten leven met allemaal onbekenden die het emotioneel zwaar hebben… Met minimale speelmogelijkheden en begeleiding.
Het Vergeten Kind ondersteunt door het verbeteren van de leefomgeving, verzorgen van leuke activiteiten in de opvang en het zorgen voor plezier buiten de opvang. Meer info hierover kun je op de site vinden.

Deze Trappenloop vindt plaats op 24 juni in het trappenhuis van de Euromast. Het is een sportief, uitdagend en gezellig evenement om je uithoudingsvermogen te testen en zo snel mogelijk de 589 trappen van de Euromast op te rennen.

Wil je bijdragen? Je kunt meedoen via https://euromast.nl/agenda/trappenloop-het-vergeten-kind of sponsoren via https://www.splitagift.com/auth/organizer login: trappenloop2017 password: 4321 (aan de rechterkant inloggen I Am a Guest).

BIG THANKS TO YOU!